Είναι Chef και Pastry Chef. Σπούδασε στη σχολή μαγειρικής Le monde από όπου και πήρε το πτυχίο της το 2014. Λίγα χρόνια αργότερα πήρε και το πτυχίο της ζαχαροπλαστικής από την ιδιωτική σχολή ΣΑΕΚ ΑΛΦΑ.
Έχει συμμετάσχει σε αρκετούς διαγωνισμούς μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής με 14 μετάλλια στην κατοχή της. Είναι ενεργή στο χώρο της μαγειρικής σαν επαγγελματίας 13 χρόνια σε διάφορα εστιατόρια και ξενοδοχεία ολόκληρης της Ελλάδας.
Από φέτος ενεργοποιείται στο χώρο της εκπαίδευσης, ως καθηγήτρια μαγειρικής σε ιδιωτική σχολή.